صفحه اصلی > رادیو و تلویزیون و سینما : پردیس افکاری درگذشت

پردیس افکاری درگذشت

پردیس افکاری بازیگر، عصر امروز، پنجشنبه ۳ اسفند ماه بر اثر بیماری از دنیا رفت. طبق تماس ایسنا از خانواده این هنرمند، این بازیگر حدود یک ساعت پیش درگذشت و جزییات مراسم خاکسپاری او بعدا اعلام می‌شود.

همسر او، محمد نجفی، شب گذشته در گفت‌وگو با ایسنا با ارائه جزئیاتی درباره بیماری همسرش که دچار سرطان کبد بود و در مدت کوتاهی، به وضعیتی وخیم رسیده بود، ابراز تأسف کرد: از زمان تشخیص بیماری همسرم تا به امروز کمتر از یک هفته گذشته. متأسفانه این بیماری پنهان بود و ما اصلا متوجه آن نشدیم و حال و روز ایشان هم طوری نبود که احتمال بیماری بدهیم. از زمان بروز بیماری، خیلی زود به این مرحله حاد رسید و به سرعت تمام کبد را گرفت و به بخشی از ریه هم سرایت کرده است.

پردیس افکاری زاده سال ۱۳۴۲، دانش‌آموخته رشته تئاتر از دانشگاه آزاد است و دوره بازیگری را در گروه تئاتر آناهیتا گذرانده.

او فعالیت خود را در سینما با فیلم «شاخه‌های بید» به کارگردانی امرالله احمدجو در سال ۱۳۶۷ آغاز کرد. این بازیگر در تئاتر با کارگردانانی چون زنده‌یاد رکن‌الدین خسروی، مجید جعفری، شکرخدا گودرزی، محمد نجفی و قطب‌الدین صادقی همکاری داشته و از عمده نمایش‌هایی که در آن‌ها بازی کرده می‌توان به آثاری چون «سوسنگرد»، «ابن سینا»، «باغ آلبالو»، «زیرگنبد کبود»، «ژاندارک»، «عروسی»، «عاشق‌کشون»، «دندون طلا» اشاره کرد.

بازی در فیلم‌ها و نمایش‌های تلویزیونی چون «هادی و هدی»، «بزبز قندی» (عروسک‌گردان)، «غروب یک روز بارانی»، «غفلت»، «معین پزشک»، «با طراوت»، «فکر پلید»، «خانه شماره پنجم»، «این یک دادگاه نیست»، «در مسیر زاینده‌رود»، بخش دیگری از کارنامه هنری این بازیگر است.

افکاری در سینما با کارگردانانی چون سیروس الوند، محمدعلی سجادی، امرالله احمدجو، حسن فتحی، کریم آتشی، حمید رخشانی و… همکاری کرده که نتیجه آن بازی در آثاری همانند «دخترک کنار مرداب»، «گزل»، «کیفر»، «برخورد»، «پرواز را به خاطر بسپار»، «پنجاه روز التهاب»، «ضربه آخر»، «بانی چاو» و… است.

این بازیگر دهه ۹۰ در نمایش «کاسپار» نوشته «پتر هاندکه» و به‌ کارگردانی محسن معینی، به ایفای نقش پرداخت. بازی در نمایش «بر فَرَس تندرو» به کارگردانی محسن معینی، دیگر حضور او بر صحنه نمایش است.

vaghte cinema

اخبار مرتبط

تبریک به سبک «وقت سینما»/ نوروزتان شبیه احوال شاد سینمای ایران!

«وقت سینما»/ هادی اعتمادی‌مجد: این درست که حال خیلی‌هامان مدت‌هاست خوب نیست.…

رتبه اول در بخش مستند مستمر سومین جشنواره رادیویی پژواک مطرح کرد: «پژواک» تعریف کیفت برنامه‌سازی رادیو را تغییر داده است

فرانک سعیدی‌آریا، برنامه‌ساز رادیویی تأکید کرد: جشنواره پژواک چتری برای ارتقای دانش…

هفتمین پایگاه محتوایی ایران صدا به‌صورت آزمایشی آغاز به کار کرد

در یک اقدام تازه و مبتکرانه، هفتمین پایگاه محتوایی ایران صدا به‌صورت…

دیدگاهتان را بنویسید