صفحه اصلی > تجسمی و فرهنگی و هنری و هنرمندان : موفقیت جهانی سیده مریم حسینی طراح ایرانی با کسب جوایز مطرح بین‌المللی

موفقیت جهانی سیده مریم حسینی طراح ایرانی با کسب جوایز مطرح بین‌المللی

طبق آمار‌های جهانی تا سال ۲۰۲۳، هر ساله ۹۲ میلیون تُن لباس و اکسسوری دور ریخته می‌شود. بر همین اساس بسیاری از طراحان پیش رو در این صدد هستند تا با طراحی محصولات نوین و چند منظوره تا جایی که امکان دارد از این اتفاق جلوگیری کنند.

به گزارش رسیده، سیده مریم حسینی یکی از این طراحان خوش ذوق و خلاق است که موفق به کسب جوایز بین‌المللی مطرحی نیز در سطح جهان شده است.

وی کارشناس معماری از دانشگاه تهران و کارشناس ارشد معماری از دانشگاه شهید بهشتی و دارای مدرک MBA Retail management از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران است. 

حسینی همچنین بنیانگذار و مدیر خلاقیت برند ایرانی کولیته، معمار، طراح، مدرس دانشگاه و برنده جوایز بین‌المللی RedDot و A’Design است. 

حسینی در این زمینه اظهار داشت: من به عنوان معمار تمرکزم بر ادغام هنر و فرهنگ برای خلق فضا‌هایی بوده که در عین سادگی، به تجربه‌ای برای زیست بدل شوند و در نقش بنیانگذار و مدیر خلاقیت برند QULITĒ، تلاش من برای تولید محصولاتی استثنایی با سیستم‌های ساخت نو و مدرن است که زندگی را با ارزش‌تر سازد. 

وی ادامه داد: با اتکا به مهارت‌های خلاقانه و نوآورانه و بهره‌گیری از هندسه و تناسبات، سعی می‌کنم طرح‌هایی با عملکرد بالا و زیبا برای تعامل بیشتر با کاربران ایجاد کنم. من عاشق طراحی و نوآوری هستم و با تحقیق و ایده‌پردازی می‌کوشم محدودیت‌ها را جابه‌جا کنم. تعامل معماری و هنر در آثار من با هدف طراحی برای زندگی است: زندگی‌ای نه تنها زیبا بلکه کارآمد.

یکی از طرح‌هایی که باعث شهرت و مطرح شدن حسینی در عرصه طراحی و مد شده است کیف چرمی اینفنت بود که برنده جوایز RedDot و A’Design در سال ۲۰۲۴ شده است.

اینفنت یک کیف چرمی قابل تبدیل است که زیبایی را با تعهد به پایداری ترکیب می‌کند و می‌تواند با نیاز‌های مختلف کاربر سازگار شود. مکانیزم فولدینگ الهام گرفته از اوریگامی امکان تغییر شکل آسان کیف را تا بیش از چهل حالت مختلف فراهم می‌کند.

اینفنت چیزی بیش از یک کیف کاربردی است. کیفی با کیفیت بالا که با کاهش مصرف‌گرایی، دورریز‌ها را به حداقل می‌رساند و اثرات زیست محیطی مرتبط با تولید و مصرف بیش از حد را کاهش می‌دهد؛ دقیقا همان چیزی که بشر در عصر کنونی با آن روبروست و فعالانه آن را دنبال می‌کند.

این کیف که ظرافت معماری ایرانی را با تطبیق‌پذیری اوریگامی پیوند می‌دهد نمایانگر یک تغییر پارادایم در مد است، جایی که سبک و پایداری دست به دست هم می‌دهند و با ترویج تطبیق پذیری، عملکرد و مصرف آگاهانه، رویکردی پایدار به مد را تشویق می‌کند.

اینفنت با الهام از هندسه پیچیده «سقف تالار موسیقی عالی قاپو»، چیزی فراتر از یک بیانیه مد است. این گواهی بر زیبایی بی‌انتها ریاضیات در طراحی است. این کاخ که جواهری از میراث ایرانیان است، الگو‌های خود را به امانت گذاشته است تا کیفی خلق شود که با تکنیک تا کردن متحول می‌شود. این طرح نه تنها ادای احترام به گذشته است، بلکه به درخواست زمان حال برای سازگاری و تقاضای آینده برای پایداری می‌پردازد.

کیف Infinite به دلیل نبوغ طراحی خود، در سال 2024 مفتخر به دریافت جوایز بین‌المللی ارزشمندی از جمله جایزه RedDot در بخش طراحی مد و اکسسوری شده است.

اینفنت به عنوان نمادی از برتری طراحی است که نه تنها به عملکرد خود پاسخ می‌دهد بلکه زندگی کاربر را با زیبایی متحول‌کننده خود غنی می‌سازد.

vaghte cinema

اخبار مرتبط

تهیه‌کننده رادیو مطرح کرد: مسابقه ای برای پاسداشت زبان فارسی با کمک هوش مصنوعی

مرادیان تأکید کرد: با مسابقه‌ای متفاوت و هیجان‌انگیز به نام «مدهوش» در…

نمایش و نقدِ «مصائب شیرین ۲» در سینما اندیشه

فیلم «مصائب شیرین ۲» در نشست باشگاه «سینما اندیشه» در فرهنگسرای اندیشه…

اختصاصی «وقت سینما»/ گزارش تصویری مراسم نمایش خصوصی سریال تلویزیونی «ناریا»

مراسم نمایش خصوصی اولین قسمت از سریال تلویزیونی «ناریا» روز گذشته در…

دیدگاهتان را بنویسید