نشست خبری فیلم «صد دام» در چهل و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر برگزار شد.
نشست خبری فیلم «صد دام» با حضور پدرام پورامیری نویسنده و کارگردان، مجبتی رشوند تهیهکننده، رضا عطاران، عباس جمشیدیفر، امیر احمد قزوینی بازیگران، حسن لشگری مدیر فیلمبرداری، پگاه سعیدی طراح لباس عصر امروز (۱۸ بهمن) در برج میلاد برگزار شد.
اجرای این نشست را محمد رضا مقدسیان عهدهدار بود. مجبتی رشوند در ابتدای نشست بیان کرد: در ابتدا تشکر میکنم از تک به تک تیم تولید فیلم سینمایی «صد دام» که واقعاً هر کدام از این عزیزان اگر حضور نداشتند این فیلم ساخته نمیشد و از مسئولان برگزاری جشنواره نیز ممنونم.
وی افزود: روایت، روایتی پرتره از صدام نیست و موضوع، موضوع صلاح است و فیلم را به چشم یک اثر پرتره از صدام نبینید.
کارگردان این اثر در مقدمهای عنوان کرد: ما سعی کردیم هم بخشی از تاریخ را روایت کنیم و هم لبخندی روی لب مخاطبان بیاوریم.
پورامیری در پاسخ به پرسشی در باب شیوه شکلگیری ایده اصلی داستان و اینکه با توجه به پایانبندی فیلم امکان تولید قسمت دوم این فیلم وجود دارد یا نه بیان کرد: من در نگارش فیلمنامه با آقای عطاران پیش رفتیم تا رسیدیم به نقطهای که امکان تولید این اثر ممکن شد و هنوز ایدهای برای ساخت قسمت دوم این فیلم نداریم.
پدرام پورامیری در پاسخ به پرسشی درباره تغییر ژانر او نسبت به آثار پیشین، عنوان کرد: من با توجه به جهان قصه پیش میروم و هر قصه خودش مشخص میکند که باید با چه جهانی ساخته شود.
سپس در پاسخ به پرسشی دیگر در مورد صحنههای خشونتآمیز فیلم، افزود: این صحنههای خشونتآمیز در دل فضای کمدی خلق شده است و روی آن مکث نمیکنیم و در حال گذر هستیم.
رضا عطاران از مجری نشست درخواست کرد که سوالی از وی پرسیده نشود! که همین مسأله فضای نشست را تحت تأثیر شوخیها و حرکات عطاران بالای سن قرار داد.
در ادامه عباس جمشیدیفر بعد از خوشامدگویی، از تجربه همکاری در این پروژه گفت: من آقای پورامیری را حدود ۴-۵ سالی است که میشناسم و از روزی که طرح کلی را خواندم داستان برایم جذاب بود و شروع کردیم.
پس از جمشیدیفر، قزوینی درباره تجربه حضور خود گفت: پیش از شکلگیری این اثر هنگام گپ و گفتی که با پدرام پورامیری داشتیم بسیار برایم فیلم مهمی بود زیرا اولین نقش کمدی من است. از این حضور بسیار خوشحالم زیرا در کنار بزرگانی بودم که از کنارشان بودن بسیار لذت بردم.
حسن لشگری مدیر فیلمبرداری نیز در پاسخ به پرسش پیشین، افزود: خیلی فیلم سختی برایم بود و با تمامی تجارب پیشین من متفاوت بود.
پگاه سعیدی نیز درباره تجربه حضور خود گفت: من تجربه اولم در این پروژه بود به عنوان طراح لباس و تبدیل جهانی در ابتدا خیالی به واقعیت به وسیله لباس حس لذتبخشی بود.
طراح صحنه این پروژه در پایان یادآور شد: تجربه بسیار متفاوتی برای من بود و اولین تجربه کمدی بود که داشتم. سعی کردیم با تمام جزئیات، مستندات و توان خودمان در بازسازی آن دوران موفق عمل کنیم و تلاش کردیم از قاعده معمول آثار کمدی فاصله بگیریم.
در پایان نشست همه عوامل فیلم با رفتن روی سن عکس یادگاری گرفتند.
منبع: مهر
تصاویر این نشست توسط مریم اکبری به ثبت رسیده است.