مرادیان تأکید کرد: با مسابقهای متفاوت و هیجانانگیز به نام «مدهوش» در چهارمین جشنواره پژواک شرکت کردم. این مسابقه با محوریت پاسداشت زبان فارسی طراحی شده است.
به گزارش رسیده، حامد مرادیان، تهیهکننده رادیو جوان پیرامون اثرش در جشنواره پژواک گفت: من به عنوان نویسنده، شاعر و عضو انجمن شاعران جوان همیشه شیفته زبان فارسی هستم و از آن جایی که بیشتر برنامههایی که برای گرامیداشت زبان فارسی تولید میشوند، بیش از حد رسمی هستند و کمتر میتوانند نسل جوان را جذب کنند، تصمیم گرفتم با همراهی خانم زهرا محمودی، گوینده جوان، با انگیزه و توانمند در حوزه ادبیات، مسابقهای متفاوت و هیجانانگیز به نام «مدهوش» را طراحی کنم. این مسابقه با بهرهگیری از هوش مصنوعی به عنوان داور، فضایی جوانپسند و امروزی ایجاد کرده که میتواند مخاطبان تازه ای را به زبان فارسی علاقهمند کند.
وی تأکید کرد: در «مدهوش»، شاعران و نویسندگان جوان به عنوان شرکتکننده حضور دارند و در فضایی صمیمی و سرگرمکننده به پرسشهایی درباره زبان فارسی پاسخ میدهند. استفاده از هوش مصنوعی به عنوان داور، نه تنها قضاوت منصفانه و بیطرفانهای را تضمین میکند، بلکه هیجان و تازگی خاصی به برنامه میبخشد.
این تهیهکننده ادامه داد: یکی از معیارهای اصلی جشنواره پژواک، خلاقیت و نوآوری در آثار است. «مدهوش» با تلفیق هوشمندانه تکنولوژی مدرن هوش مصنوعی و محتوای سنتی پاسداشت زبان فارسی در قالب یک مسابقه هیجان انگیز، تلاش کرده تا در این حوزه موفق باشد. نکته مهمی که در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوا وجود دارد، توجه به شیوه صحیح بهرهمندی از آن است. ظرفیت هوش مصنوعی محدود است و باید به درستی و با ظرافت از آن استفاده شود.
مرادیان تصریح کرد: اثر مستند من با عنوان «کلاهخود» که درباره زندگی شهید غلامرضا چاغروند و با موضوع جهاد تبیین بود در جشنواره سال گذشته مستند پژواک برگزیده شدم. امسال نیز با توجه به تنوع قالب و موضوع در فراخوان جشنواره، در قالب مسابقه و با موضوع پاسداشت زبان فارسی در این جشنواره حضور دارم. جشنواره پژواک بیتردید گامی بلند در راستای ارتقای کیفی برنامههای رادیویی است.