دو کتاب «روانشناسی سیاسی در عصر جهانی شدن» و «هوش مصنوعی و تحولات سیاسی ایران» به قلم دکتر محسنحوریان (دانش آموخته دکتری علوم سیاسی) منتشر شد.
به گزارش رسیده، کتاب «روانشناسی سیاسی در عصر جهانی شدن» به قلم دکتر محسن حوریان (دانش آموخته دکتری علوم سیاسی) مشتمل بر دوازده فصل و ۴۰۷ صفحه به پژوهشگران و محققین کمک بزرگی میکند تا به مطالعه و شناخت دقیق رفتارهای سیاسی و حاکمان سیاسی از منظر روانشناسی دست پیدا کنند.
کلیات روانشناسی، مسایل روانشناسی سیاسی، نگرش و توجهات سیاسی، صاحبنظران و نظریهپردازان روانشناسی سیاسی، ایدئولوژیها و رژیمهای سیاسی، روانشناسی احزاب سیاسی و رفتار انتخاباتی، روانشناسی ملیگرایی، روانشناسی نژادپرستی، روان شناسی انتخاباتی، روانشناسی تروریسم و سلامت روانی، روانشناسی روابط بینالملل، روانشناسی بازدارندگی، روانشناسی ریسکپذیری، روانشناسی تکثیر سلاحهایهستهای، روانشناسی رهبران و نخبگان سیاسی از فصول و بخشهای این کتاب است که از ۱۶۹ منبع به زبان فارسی و ۹۴ منبع به زبان انگلیسی استفاده شده است.
حوریان در خصوص «کتاب هوش مصنوعی و تحولات سیاسی ایران» ادامه داد: این کتاب مشتمل بر هفت فصل و ۲۴۰ صفحه به پژوهشگران حوزه علوم سیاسی کمک میکند تا به شناخت و ارتباط هوش مصنوعی و تحولات سیاسی ایران دست یابند.
این کتاب با هدف بررسی نقش و تأثیرات هوش مصنوعی در تحولات سیاسی ایران تدوین شده است. بر اساس بخشی از مطالب منتشر شده در کتاب: در دنیای امروز تحولات سیاسی پیچیدهتر از همیشه هستند و تکنولوژیهای نوظهور هوش مصنوعی این امکان را فراهم آوردهاند تا سیاستمداران، محققان و نهادهای مختلف به ابزارهای جدیدی برای تحلیل و پیشبینی رفتارهای سیاسی دست یابند. این کتاب بهطور خاص روی ایران متمرکز است. کشوری که دارای ساختار سیاسی منحصر به فرد و چالشهای متنوع داخلی و خارجی است.
وی تصریح کرد: این کتاب به موضوعاتی همچون معرفی موضوع هوش مصنوعی و اهمیت آن در علوم سیاسی، اهمیت هوش مصنوعی در تحلیل سیاسی، کاربردهای هوش مصنوعی در کشورهای مختلف نیز پرداخته است که برای علاقهمندان به مبحث هوش مصنوعی این کتاب میتواند تجربهای جذاب به همراه داشته باشد.
وضعیت هوش مصنوعی در ایران، هوش مصنوعی و مقام تصمیمگیری در ایران، هوش مصنوعی، حکمرانی هوشمند و آینده ایران، آینده هوش مصنوعی در علوم انسانی و علوم سیاسی، تحلیل مقایسهای ایران و جهان در عرصه هوش مصنوعی، هوش مصنوعی در علوم سیاسی در سطح جهانی از فصول این کتاب است که بیش از پنجاه منبع به زبان فارسی و منبع به زیان انگلیسی استفاده شده است.
شایان ذکر است به دلیل جدید بودن موضوع این کتاب از کتاب خارجی جدید به زبان اصلی استفاده شده است. نگارش و چاپ این کتاب در سال ۱۴۰۳ صورت گرفته است.