صفحه اصلی > اسلایدر اصلی و سینما و عکس و فرهنگی و هنری و هنرمندان : نشست «ناتورِ دشت» برگزار شد/ کلمه ناتورِ دشت برای اولین بار در شعری از سعدی به معنای محیط‌بان ذکر شده است + گزارش تصویری اختصاصی «وقت سینما»

نشست «ناتورِ دشت» برگزار شد/ کلمه ناتورِ دشت برای اولین بار در شعری از سعدی به معنای محیط‌بان ذکر شده است + گزارش تصویری اختصاصی «وقت سینما»

نشست خبری فیلم سینمایی «ناتورِ دشت» در چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر برگزار شد.

نشست خبری فیلم سینمایی «ناتورِ دشت» با حضور سید محمد رضا خردمندان نویسنده و کارگردان، مهدی فرجی تهیه‌کننده، شبنم قربانی، سید علی صالحی، میر سعید مولویان بازیگران، مرتضی غفوری مدیر فیلم‌برداری، حمید نجفی‌راد تدوین‌گر، حامد ثابت آهنگ‌ساز امروز (۱۷ بهمن ماه) در برج میلاد برگزار شد.

اجرای این نشست را فرزاد حسنی عهده‌دار بود. محمد رضا خردمندان در ابتدای نشست، بیان کرد: در مورد قطع ناگهانی فیلم در موقع اکران بسیار متأسفم که در یکی از مهم‌ترین جاهای فیلم که احساسات مخاطب برانگیخته شده بود، فیلم قطع شد.

وی در ادامه، افزود: ما تقریباً شبانه‌روز روی فیلمنامه کار کردیم و در کافه‌ها جلسات خود را برگزار می‌کردیم.

وی در پاسخ به پرسشی دیگر در باب نزدیکی روایت اثر با رمان دیوید سالینجر و عدم ذکر اقتباس در تیتراژ، تصریح کرد: واقعا موضوع، موضوع اقتباس نیست، اما ما از این اثر استفاده‌هایی در فیلم‌نامه کردیم و کلمه ناتورِ دشت برای اولین بار در شعری از سعدی در بوستان ذکر شده است و ناتورِ دشت معنای محیط‌بان را تلقی می‌کند؛ لازم است به تحلیل جالب میر سعید مولویان اشاره کنم که او هر دو کاراکتر اصلی این اثر را محیط‌بان و یا همان ناتورِ دشت می‌دانست و این رمان جزو ۱۰ اثر ادبی مورد علاقه در زندگی من است.

از مهدی فرجی در مورد زمان پیش تولید فیلم پرسیده شد، که وی عنوان کرد: پیش تولید فیلم ما با توجه به بازنویسی‌های چندین و چند باره حدود چهار ماه زمان برد و با توجه به ساخته شدن اکثر لوکیشن‌ها زمان طولانی صرف شد تا به نیازهای خود برسیم و تولید و فیلمبرداری هم حدود دو ماه طول کشید.

سید علی صالحی درباره حضور خود در این اثر، گفت: خیلی خوشحالم که بعد از ۳۰ سال کار حرفه‌ای در جشنواره حضور پیدا کردم؛ موهایم سفید شد و بالاخره به جشنواره رسیدم. من در حال بستن قرارداد با پروژه دیگری بودم که آقای فرجی با من تماس گرفتند و خواستند که پیش از بستن قرارداد با پروژه دیگر به دفتر ایشان بروم و بعد از ۱۰ دقیقه صحبت در دفتر در مورد این پروژه، کار را پذیرفتم. از چالش‌های بسیار جذاب این اثر، پدر بودن کاراکتر من و ارادت این شخصیت به امام رضا(ع) بود، من نقش خود را تا جایی که ممکن بود زندگی کردم؛ در اجرای این نقش من با امام رضا(ع) بستم. از طراح گریم این اثر محمود دهقانی بسیار ممنونم که با حوصله بسیار، همراه با من در خلق هر چه بهتر این کاراکتر در فیلم «ناتورِ دشت» بودند.

در ادامه میر سعید مولویان در مورد نقش خود، گفت: در ابتدا عذرخواهی می‌کنم بابت عدم حضورم در نشست خبری پارسال، زیرا من از جمعیت مقداری ترس دارم و صدای شاترهای دوربین مرا مقداری اذیت می‌کند، جایزه طبیعتاً برای من اولویت نیست، اما مانند تمامی بازیگران علاقه‌مند به کسب جایزه هستم و امیدوارم فیلم به حق خود برسد.

مولویان در پاسخ به پرسشی دیگر در مورد کاراکتر خود در این فیلم، گفت: شخصیت آیهان، شخصیتی است که در ۹۹ درصد فیلم هیچ احساسی به هیچ چیز ندارد و تنها یک نقطه از فیلم است که با برون‌ریزی از این شخصیت طرف هستیم، در ساخت قبل و بعد لحظه‌ای که مخاطب به بَدمن بودن این شخصیت می‌رسد نمی‌دانم که چقدر موفق بودیم، اما اگر در ایجاد همذات‌پنداری این شخصیت در مخاطب موفق نبودم به حساب ضعف من بگذارید.

شبنم قربانی درباره تجربه حضور خود در این پروژه عنوان کرد: بسیار از این حضور خوشحال هستم و باعث افتخار من بود.

از آهنگ‌ساز پروژه سینمایی «ناتورِ دشت» در مورد عدم استفاده از موسیقی ترکمنی در این فیلم، بیان کرد: در پیش تولید، بسیار در مورد ساخت موسیقی‌ ترکمنی صحبت کردیم، اما بعد تصمیم گرفتیم که بنا نیست الزاما طبق این سبک موسیقی در این اثر پیش برویم.

در ادامه این نشست مطبوعاتی حمید نجفی‌راد در پاسخ به پرسشی در مورد طولانی بودن اثر، گفت: من و تیم تولید خیلی اعتقادی به طولانی بودن اثر نداریم. من از همه تیم «ناتورِ دشت» ممنونم زیرا همه ما کنار هم دیگر در این پروژه زندگی کردیم.

هادی حجازی‌فر در پیامی صوتی برای نرسیدن به این نشست خبری از تمامی حضار عذرخواهی و از حضور خود در این پروژه ابراز خوشحالی کرد.

منبع: مهر

تصاویر توسط مریم اکبری به ثبت رسیده است.

vaghte cinema

دیدگاهتان را بنویسید