صفحه اصلی > رادیو و تلویزیون و فرهنگی و هنری و هنرمندان : معاون صدای رسانه ملی در آیین نکوداشت محمد میرکیانی مطرح کرد: میرکیانی نویسنده‌ای خلاق و با اخلاق است

معاون صدای رسانه ملی در آیین نکوداشت محمد میرکیانی مطرح کرد: میرکیانی نویسنده‌ای خلاق و با اخلاق است

معاون صدا در آئین نکوداشت محمد میرکیانی، او را انسانی صریح، با اخلاق، شجاع و مهربان معرفی کرد که قصه‌های تأثیرگذار در حوزه کودک و نوجوان می‌نویسد.

به گزارش رسیده، آئین بزرگداشت محمد میرکیانی، نویسنده کودک و نوجوان امروز (دوشنبه ششم اسفند ماه) به همت رادیو فرهنگ در سالن اجتماعات معاونت صدای رسانه ملی برگزار شد. 

علی بخشی‌زاده، معاون صدای رسانه ملی در آیین نکوداشت محمد میرکیانی گفت: یک رسانه موفق چهار ضلع دارد و اولین آن سرمایه انسانی خلاق، متعهد و تلاشگر است. دومین ضلع مدیریت منسجم است که این سرمایه انسانی را به سمت هدف هدایت کند. دو ضلع دیگر تجهیزات و آموزش نیروی انسانی است. 

وی گفت: محمد میرکیانی هیچ کار به ظاهر ساده‌ای را ساده نمی‌انگاشت و در هر کاری گویی در مرکز جهان است و بی‌ریا یافته‌هایش را منتقل می‌کند.  

معاون صدا، مدیر موفق را مدیری عنوان کرد که انرژی را هدر ندهد و بهترین بهره‌برداری از زمان را داشته باشد. وی گفت: میرکیانی چنین مدیری است. او سه گام توصیف از عناصر مهم و تأثیرگذار همچون طراحی وضعیت مطلوب و راهکار حرکت رو به رشد و همچنین شناخت اولویت‌ها و شناخت نقطه حرکت را  در حوزه مدیریت به همه ما یاد داد.   

بخشی‌زاده در ادامه محمد میرکیانی را انسانی صریح و با اخلاق، شجاع و مهربان معرفی کرد و افزود: میرکیانی بسیار پرکار است و در مدیریت و نویسندگی فردی تأثیرگذار است و عصاره اثربخش نویسندگی در رسانه است.

سید مرتضی  کاظمی‌دینان، مدیر رادیو فرهنگ در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدای مقاومت گفت: استاد میرکیانی، استادی بی‌نظیر در عرصه نویسندگی و مدیریت در رسانه است و بیش از چهل سال است که این شخصیت ارزشمند و ممتاز در حوزه نویسندگی فعالیت دارد. ما وظیفه داریم یک عمر تلاش او را ارج نهیم.

وی ادامه داد: قصه‌های ظهر جمعه، خاطره و تجربه مشترک نسلی است که تکرارناپذیر است و در امتداد آن همچنان در سیما با نویسندگی در حوزه کودک و نوجوان شاهدیم.

مدیر رادیو فرهنگ با تأکید بر اهمیت و حساسیت نگارش آثار برای کودکان و نوجوانان افزود: تولید محتوا ادبی برای کودک ‌و ‌نوجوان بسیار مهم است، زیرا امروز بازار کتاب کودک ‌و نوجوان در دست ترجمه آثار خارجی است و دغدغه استاد میرکیانی در این زمینه جای تقدیر دارد.

وی با بیان این‌که استاد میرکیانی، کوله‌باری از تجربه نویسندگی در رسانه است عنوان کرد: امیدوارم تمهیدی اندیشیده شود تا کارگاه‌های نویسندگی با حضور او برای نویسندگان رسانه به ویژه رادیو ‌که سردمدار نویسندگی در رسانه هستند، برگزار شود تا نسل جدیدی از نویسندگان توانمند را تربیت کنیم.

مهدی کاموس، نویسنده و پژوهشگر با بیان این‌که محمد میرکیانی، مرد هزار قصه ادبیات کودک کشورمان است، بیان کرد: نگاهی به کارنامه محمد میرکیانی نشان می‌دهد که استاد محمد میرکیانی در حوزه کودک و نوجوان آثار ارزشمندی نوشته و بر همه ما ایرانیان حق دارد. کتاب‌های او همیشه جزو پرفروش‌های آثار داستانی کشور است. ضمن این‌که استاد میرکیانی در آثارش می‌گوید که یک ایرانی چطور فکر می‌کند و مدافع منافع ملی است و این موضوع تفاوت ما ایرانیان را با بقیه نشان می‌دهد. 

عذرا وکیلی، گوینده و تهیه‌کننده پیش‌کسوت رادیو که سال‌هاست در رادیو برای کودکان قصه‌گویی کرده، ادامه داد: محمد میرکیانی شخصیتی آرام و نجیب دارد. او با حوصله می‌نویسد. ‌من سال‌ها داستان‌های او را روایت کردم. بنابراین جا دارد از او به عنوان استاد رسانه یاد کنیم.

محمدنیا از مدیران قدیمی رسانه ملی ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری مراسم قدردانی از محمد میرکیانی گفت: زمانی که ما با رادیو همکاری می‌کردیم، همه زندگی ما به رادیو خلاصه می‌شد. زمانی که محمد میرکیانی قصه ظهر جمعه را می‌نوشت، جزو بهترین برنامه‌ها بود. این نویسنده متناسب با نیاز مخاطب آثارش را می‌نوشت. او فردی مومن است و برای کار خود حرمت قائل است و با همه وجود و با عشق کار می‌کند. 

منوچهر فیض‌یار از مدیران رسانه گفت: از سخن لبریز و از گفتار خاموشیم ما. درباره محمد میرکیانی ما از بسیار سخن خاموشیم‌.

علیرضا کاویان‌راد، تهیه‌کننده و کارگردان قصه ما مثل شد، بیان کرد: قصه ما مثل شد شامل دو مجموعۀ چهل و دو قسمتی است که بعد از قصه‌های کهن تجربه‌ای شیرین از قصه‌های استاد محمد میرکیانی بود. استاد میرکیانی با مخاطب ارتباط خوبی برقرار می‌کند و نویسنده‌ای است که با کلمات جادو می‌کند و شخصیت‌هایی جذاب و باورپذیر خلق می‌کند. او کلمات را با دقت کنار قرار می‌دهد که همه آن را دوست دارند.

داود نماینده، مدیر دوبلاژ و گوینده پیشکسوت تصریح کرد: ارتباط با ذهن و روح بچه‌ها کار سختی است و محمد میرکیانی بهترین‌ها را برای بچه‌ها می‌نویسد‌. 

 وی ادامه داد: زمانی که قرار شد داستان‌های او را بخوانم، بسیار مسرور شدم. من پویانمایی‌های بینوایان، آرزوهای بزرگ و… را دوبله کرده‌ام، اما با هیچ داستانی به اندازه داستان‌های محمدمیر کیانی با بچه‌ها ارتباط برقرار نکردم.

مهدی شاملو، مدیر ایران صدا در این مراسم گفت: چند سال پیش با تهیه‌کنندگی عذرا وکیلی کاری ماندگار با نام «سرزمین‌نور» و این بار «سرزمین نینوا» را داشتیم و «قصه ما مثل شد» هم کار شد. «دشت مرموز» هم پیش از انتشار رادیویی کردیم. این ‌گنجینه را مدیون تلاش ایشان هستیم. مردم آثار میرکیانی را دوست دارند. ایشان خوب می‌نویسند و برای مخاطب احترام قائل هستند.

دکتر برنا کاراگاز اوغلو، استاد زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه آغلی ترکیه و مترجم آثار محمد میرکیانی به زبان ترکیه‌ای افزود: در دوران دانشجویی استادان ما کتاب می‌خواستند ‌و من کتاب استاد محمد میرکیانی را ترجمه و ارائه دادم و استادم قبول کرد. سال‌ها بعد متوجه شدم او نویسنده‌ای پرکار است و راز این‌گونه نوشتن، عشق است. سبک نوشتن استاد ‌میرکیانی برای همه قابل فهم است و مخاطب با فرهنگ ایران قدیم و ایران امروز آشنا می‌شود‌. محمد میرکیانی، نویسنده‌ای است که خود را وقف کودکان و نوجوانان کرد.

محسن حبیبی در این مراسم بیان کرد: حمایت‌هایی که محمد میرکیانی از جوانان داشته، باعث رشد بسیاری از آن‌ها شد و اکنون آن‌ها تهیه‌کننده و مجری توانمند در رسانه شدند. میرکیانی به جوانان اعتماد می‌کند و اعتقاد دارد مجریان باید حضور مستقیم با کودکان داشته باشند.او فردی توانمند در حوزه‌های مختلف نویسندگی، مدیریتی و روزنامه نگاری و… است و حضور او در رسانه برای ارتباط رسانه با کودک ‌‌نوجوان بسیار موثر است. 

علیرضا تابان از گویندگان رادیو هم ضمن خواندن‌ متنی از داستان‌های میرکیانی گفت: محمد میرکیانی عصاره همه داشته‌های رادیویی است و هر چه از او‌ بگوییم، کم‌ گفتیم. انشالله برای همه ما مانا باشد.

حامد علامتی، مدیر عامل جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این مراسم بیان کرد: استاد میرکیانی، منتقد، پژوهشگر، صاحب‌نظر و‌ نویسنده پرکار و موفق در حوزه کودک ‌و نوجوان است که دنیای نویسندگی او متنوع است. مهم‌ترین ویژگی نوشته‌های میرکیانی این است که داستان‌هایش پلی برای ارتباط نوجوانان از فرهنگ گذشته تا فرهنگ امروز است. نگاه او‌ به قصه‌های کهن، نگاهی نو است. 

مدیر کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان داستان‌های میرکیانی را نوشته‌هایی برای ایران‌شناسی عنوان کرد و افزود: روایت‌های او صرف سرگرمی نیست، بلکه به خاطر دلبستگی او به ادبیات کهن و آداب و رسوم و سنت‌های ایرانی و شرقی، سرشار از نکات فرهنگی و اجتماعی است. 

در انتهای مراسم ضمن قرائت متن پیام رییس رسانه ملی از سوی رادیو فرهنگ، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان و خانه کتاب با اهدای لوح سپاس و هدایایی از این نویسنده پرکار تقدیر شد.

vaghte cinema

اخبار مرتبط

بیانیه شورای عالی خانه هنرمندان ایران در پی وقایع اخیر

شورای عالی خانه هنرمندان ایران در پی وقایع اخیر کشور بیانیه‌ای را…

۲ فیلم سینمایی پروانه نمایش گرفتند

شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش دو فیلم موافقت کرد.…

بازگشت «نماوا» به شبکه خانگی

بعد از حدود دو هفته، پلتفرم «نماوا» رفع انسداد شد و فعالیت…

دیدگاهتان را بنویسید